ACORD DE CONFIDENTIALITATE

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

(pentru afişare pe pagina web www.agribusinessjob.com si în cazul colectării datelor prin formulare on-line)


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şiprotecţiavieţii private în sectorul comunicaţiilorAgribusinessjob SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţăşi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este personalizarea utilizarii serviciilor oferite dvs. si a verificariiidentitatii dvs. in vederea executarii eventualelor contracte intre dvs. si societatea noastra in urma folosirii de catre dvs. a serviciilor online pe care noi le punem la dispozitie. In aceasta categorie, se includ datele furnizate de candidati, in cadrul campurilor din CV-ul meu. Tot in aceasta categorie de informatii, se includ date despre: "Domeniul de activitate" si "Descrierea" angajatorului

In privintainformatiilor furnizate de catre angajatori, datele furnizate in "Detalii firma" (mai putin "Domeniu activitate" si "Descriere") vor fi folosite exclusiv pentru comunicarea si tranzactiile intre Agribusinessjob SRL si firma angajatoare. Aceste date nu vor fi dezvaluite sub nici o forma unor terti, cu exceptiaautoritatilor in situatiiprevazute de lege. Datele din "Domeniu activitate" si "Descriere" vor putea fi consultate de vizitatorii site-ului, fiind atasate la ofertele publicate de firma. Ofertele publicate de firma vor putea fi consultate de orice vizitator al site-ului.

Atunci cand va abonati la un serviciu furnizat de Agribusinessjob, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea dvs. vizita.

Agribusinessjob nu utilizeazainformatia colectata din raportul de trafic al serverului.

Agribusinessjob nu utilizeaza cookie-uri.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari potentialilorangajati

Daca doriţi să nu primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de AGRIBUSINESSJOB SRL vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Agribusinessjob, adresa email info@agribusinessjob.com sau la adresa Galati, Str Constantin Brancoveanu, DL1, Ap 21
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţiştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată laAgribusinessjob, adresa email info@agribusinessjob.com sau la adresa Galati, Str Constantin Brancoveanu, DL1, Ap 21. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Scopul nostru, al echipei Agribusinessjob, este acela de a va oferi, la cele mai ridicate standarde un serviciu pe care sa ilapreciati. Un serviciu a carui utilizare nu ar trebui sa va ridice probleme si, mai mult, un serviciu lipsit de capcane de orice fel. De aceea, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in site-ul nostru sa fie cat mai placuta si faraconsecinte pe care nu le anticipati.
Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastramconfidentialitatea datelor dvs., va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: info@agribusinessjob.com.


NOTĂ DE INFORMARE ÎN SCRIS

(pentru formularele de colectare a datelor, gen taloane, cupoane şi altele asemenea folosite in cadrul evenimentelor si actiunilor organizate de AGRIBUSINESSJOB)


AGRIBUSINESSJOB SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest document în scopul de marketing, resurse umane, publicitate. Datele vor fi dezvăluite doar viitoarilor angajatori Pe viitor, aceste date: nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.

În cazul în care nu doriţi aceasta vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la AGRIBUSINESSJOB SRL, adresa email info@agribusinessjob.com sau la adresa Galati, Str Constantin Brancoveanu, DL1, Ap 21.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţiştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la AGRIBUSINESSJOB SRL, adresa email info@agribusinessjob.com sau la adresa Galati, Str Constantin Brancoveanu, DL1, Ap 21.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.


Măsurile luate pentru asigurarea securităţii prelucrării

Confidentialitatea si protectiainformatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluitinimanui aceasta parola. AGRIBUSINESSJOB nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate.

Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa dati clic pe "Iesire cont" din contul dvs. in contul online oferit de AGRIBUSINESSJOB, la sfarsitulfiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitulnavigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de AGRIBUSINESSJOB.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci candlucratiintr-oretea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, AGRIBUSINESSJOB nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectiavietii private in sectorul comunicatiilor electronice, AGRIBUSINESSJOB va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului sau de catre AGRIBUSINESSJOB.

La optiunea dvs. ne furnizati unele date personale ale dvs. pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul AGRIBUSINESSJOB oferit de catre AGRIBUSINESSJOB.

In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casuteicorespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opunetiprelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitatistergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de AGRIBUSINESSJOB.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi fie prin posta scrisa la adresa AGRIBUSINESSJOB -email info@agribusinessjob.com sau la adresa Galati, Str Constantin Brancoveanu, DL1, Ap 21.